REGISTRIRAJ SE

REGISTRACIJA

Klikni OVDJE i prođi kroz sustav registracije u Infamous trgovinu..

PRIJAVI SE

Nakon uspješne registracije, prijavi se i ažuriraj podatke svoje tvrtke.

UPGRADE ACCOUNT

Nakon što si kliknuo na UPGRADE ACCOUNT, pošalji nam email na  info@infamous-liquids.eu i obrazloži kakav oblik suradnje te zanima i što očekuješ.

TO JE TO! GOTOVO!

Opusti se, otvori dobro pivo! Nakon što zaprimimo tvoj zahtjev, kontaktirat ćemo te i zaželjeti ti dobrodošlicu u naš tim.

Hvala

Ponosni smo na naš rad i transparentnost, a našim dragim partnerima želimo pružiti  potpunu podršku i uvijek vjerodostojan pristup svim potrebnim informacijama kako bismo im olakšali poslovanje. Stoga, kako bismo vam i taj dio olakšali ovdje možete preuzeti STL listu (sigurnosno-tehnički list) ili MSDS za svaki navedeni proizvod koji nudimo.

Preuzmi dokumente

Kako bismo vam i u ovom segmentu poslovanja olakšali, pripremili smo za vas slike svih naših proizvoda kako ne biste i o tome morali voditi računa. Naši dizajneri su pripremili slike svih proizvoda, a ako trebate banner u marketinške svrhe, rado ćemo vas i u tome podržati. Ukratko, ovo je mjesto gdje ćete naći kompletan multimedijalni sadržaj branda Infamous.

Preuzmi Media Kit

Svjesni smo da je svaka internet trgovina “živo biće” i da je teško bilo što danas ukalupiti u neki standard kada su dimenzije u pitanju. Jasno nam je da želite prilagoditi slike i bannere svojim potrebama, a mi ćemo vas u tome pratiti i pomagati. Bilo kakav sadržaj izvan postojećih okvira prilagodit ćemo vašim potrebama, a vi nam se samo trebate javiti.

Kontaktiraj nas!